Ürünlerimiz

Huawei SmartLİ lityum iyon ups

Çok daha küçük fiziksel ayak izi ve çok daha uzun kullanım ömrüyle Li-ion piller, veri merkezlerinin Kesintisiz Güç Kaynağında (UPS) yaygın olarak kullanılan geleneksel kurşun asit pillere göre önemli ölçüde daha uygun maliyetlidir. Li-ion pillerin maliyetinin önümüzdeki üç yıl içinde %30’a varan oranda düşeceği ve kurşun asit alternatifleriyle aynı fiyat seviyesine geleceği tahmin ediliyor. Bu nedenle Li-ion çözümlerinin, dünya çapındaki veri merkezlerinde giderek daha fazla yer alacağı öngörülüyor.

Güç kaynağı ve dağıtım sektöründe inovasyon odaklı bir şirket olan Huawei, SmartLi UPS çözümünü geliştirmek için elektronik ve akıllı dijital teknolojileri entegre etmiştir. Huawei’in Li-ion pil teknolojisini benzersiz modüler tasarımla birleştiren SmartLi UPS, yeni nesil veri merkezleri için güç kaynağı sistemini yeniden tanımlıyor.

100 kW/3U düzeyinde yüksek yoğunluğa sahip en yeni UPS güç modülü ve sunduğu %97’ye varan oranda verimlilik artışıyla, "1 Rafta 1 MW" elde edilebilir. Bu da güç kaynağının fiziksel ayak izini %50 oranında azaltırken diğer yandan da kabinler için daha fazla alan sağlayarak ve şirketler için toplam maliyetleri düşürerek geliri artırır.

 

Yorumlarınız bizim için değerlidir !